top of page

"Er is altijd hoop" (Leonard Cohen)

DIRK LEFEBURE

(TIET)

streek- en natuurgids - beeldhouwer - schilder - keramiek
 

SERVICES

01

KUNST BELEVEN

ARTIESTENTOER

13, 14, 15 & 16 mei 2021

Artiestentoer is een initiatief van de afdeling Vrije Tijd van de gemeente Tervuren.

Tijdens dit evenement tonen kunstenaars hun talent op uiteenlopende plaatsen in Tervuren, Moorsel, Duisburg en Vossem en stellen zij hun atelier of tentoonstellingsruimte open voor de bezoekers.

Bezoek Tiet in het Hof van Melijn

Eetcafé De Hopnar

Melijndreef 6

3080 Tervuren

OPEN ATELIER

Na een seintje ben je van harte welkom in het atelier van Dirk op de historische site van het Hof van Melijn in het centrum van Tervuren.

Bel Dirk gerust op 0476/422.473 of mail naar dirklefebure@telenet.be

YOUNG ART TERVUREN (YAT)

Bezoek zeker ook eens de site van het kunstenaarscollectief waar Tiet samen met heel wat talentvolle Tervurenaars deel van uitmaakt. Tiet is de bezieler en één van de mede-oprichters van dit collectief en laat je graag meegenieten van zijn eigen kunst en die van zijn collega's.

ABOUT

02

OVER TIET

"KUNST GEEFT ME DE RUST

DIE ME ELDERS ONTBREEKT"

HET VERHAAL VAN TIET

Tiet (Dirk Lefebure) werd geboren op 28 mei 1960 in Soest (Duitsland), waar hij met zijn ouders en vijf broers zijn kindertijd doorbracht. Later verhuisde het gezin Lefebure naar Tervuren.  Dirk liep er  een paar jaar school aan het Koninklijk Atheneum, waarna hij naar Zedelgem trok voor een opleiding A2 mechanica aan de School voor Keuronderofficieren. In Brussel volgde hij de opleiding politieagent en hij vervolmaakte zich in Administratief Recht te Leuven waar hij drie jaar avondonderwijs volgde. 
Tiets passie is vanzelfsprekend beeldhouwen, maar hij is ook natuurliefhebber, stripverzamelaar, speelt badminton, zwemt, leest, geniet van het gezinsleven en van zijn sociale contacten.  Hij is gehuwd met Nadia Van Sever en heeft twee kinderen.

03

INSTAGRAM

GALLERY
Momenteel geen evenementen
bottom of page